Gebeurd

Dag 2017, hallo 2018

Laat mij eerst beginnen met jullie mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar over te maken! Moge 2018 jullie alles brengen wat jullie maar wensen!

Op de blog werd 2017, naar jaarlijkse traditie, nogal stilletjes afgesloten met een goeie maand radiostilte. Sinds september kamp ik met een leesdip en deze werd in december verder uitgebreid naar een algemene blogdip.
Dit laatste had waarschijnlijk ook weer te maken aan het feit dat ik weer tienduzend plannen had voor zelfgemaakte kerstcadeautjes, waardoor ik elke vrije minuut aan het haken, breien en – jawel – zelfs naaien sloeg. De resultaten van die tienduzend plannen zijn 3 schone (ook al zeg ik het zelf) werkstukjes, die hier één van de volgende dagen wel eens verschijnen.

Daarnaast overleed in begin december mijn pepe, waardoor al dit bloggedoe nogal frivool leek in de nasleep. Het werd dus een nogal vreemde eindejaarsperiode met een iets wrange kerstmis.

Voor de rest was het een vrij kalm einde van 2017, met veel tv, cocooning, koken, handwerken en gezelschapspelletjes. Het moet niet altijd druk zijn hé.

En nu op naar een 2018 vol positivisme, goesting en creativiteit!

En hoe was jullie eindejaarsperiode?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: