Vertaling

Vertaling: Wall-E door The Craft Frog

Wall-E door The Craft FrogHΓ¨hΓ¨, lang geleden dat ik nog eens een vertaling maakte. Deze werd al begin dit jaar bij me aangevraagd, maar pas onlangs vond ik de tijd om er eens werk van te maken. Ja, als ik zeg dat er geduld nodig is bij de aanvragen, dan maakte ik geen grapje πŸ˜‰ .

Wall-E is een figuurtje gecreΓ«erd door Pixar voor hun gelijknamige animatiefilm. Het aandoenlijke robotje dat op een verlaten Aarde alle achtergebleven afval netjes in kubussen perst, maar vooral naar gezelschap verlangd, heeft al menigeen traantjes ontloken, en niet alleen bij de allerkleinsten.
Deze amigurumi werd ontworpen door Joy Koestner van The Craft Frog voor haar kindjes. Ze is zo genereus om het met ons allen gratis te delen op haar website. De Nederlandse vertaling door yours truely kun je hieronder downloaden.

Vertaling van Wall-E © The Craft Frog

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: