Gemaakt

Deken voor Solna

Hallo, hallo allemaal.

Wat ben ik blij met al jullie leuke reacties op mijn kronieken van een gebreide jurk. Héél, héél leuk dat jullie het verhaaltje konden smaken ^_^ . Ik hou het in het achterhoofd voor een volgende serie 😀
Ook nog eens super bedankt voor de reacties op het eindresultaat. Zelf zie ik altijd de onvolmaaktheden, maar toch was ik super content dat ik al zo ver ben met mijn breikennis. En de positieve reacties hier doen dan dubbel zo’n deugt!

Ondertussen heb ik al een ander project afgebreid. Het was niet zo’n grote uitdaging als het jurkje, maar eerder bedoeld om nog wat te oefenen, en dan vooral op de kleurenwissels.
Het begon eigenlijk toen ik hoorde dat Solna, de poes van mijn broer, zijn knuffeldeken kwijt was ten gevolge van een lekkend dak. Daarom besloot ik om mijn wolvoorraad wat aan te spreken en mijn breien nog wat te oefenen door hem een nieuw knuffeldekentje te breien. En dit was het resultaat.

Sölna 01

Een diagonaal gebreid dekentje in 3 kleuren. Crème en beige zijn Wibra Jessica en het roze is Zeeman Nigar.
Het is niet volmaakt vierkant en de kleurenwissels zijn nog steeds niet perfect, gezien ik die soms wat te strak heb aangetrokken. Maar al bij al deftig genoeg voor een poes 😉 .

Solna kreeg zijn nieuwe dekentje in augustus en naar het schijnt was hij er wel tevreden mee 😆 .

Jammer genoeg hoorde ik vorige week echter dat Solna al een week vermist is 🙁 .
Doet mij weer helemaal denken aan toen ik mijn kat, Billy, meer dan 3 jaar geleden al, op dezelfde manier verloor.
Hopelijk komt Solna snel thuis. We duimen hier allemaal.

Sölna 1

Sölna 2

En omdat men het nooit weet, moest iemand in het Berchemse (Antwerpen, BE) de bovenstaande poes gezien hebben, kun je het me dan laten weten?

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

 • Meryam Tigchelaar

  Hallo Charlotte,
  Wat verdrietig dat de poes vermist is. Dat heb ik ook drie keer meegemaakt, maar dankzij de chip die ik bij deze verschillende poezen had laten plaatsen, heb ik ze alledrie weer teruggekregen. Ik woon in Amsterdam en weet natuurlijk niet of huisdieren bij jullie ook gechipt kunnen worden, maar misschien is het een goed idee voor de toekomst. Ik hoop dat de poes weer gevonden wordt! Vriendelijke groet, Meryam

 • Elly Geenjaar

  stomverbaasd las ik over je jurkje heb ik nooit ontvangen en ik heb al weken geen maandagpost ontvangen, maar ik vind je dekentje erg leuk en nu maar hopen dat de poes vlug terecht is.

 • Ina

  verschrikkelijk….ze laten gelijk een leeegte na,he onze Charel is gechipt,dus ook in belgie doen ze het,maar ik vraag me af of de mensen die de poezen vinden (levend of niet ) de moeite nemen ,dit na te laten kijken…..Ik duim mee ,dat hij snel terug thuiskomt!