Gemaakt

In een nieuw jasje

Vorig jaar, met kerst, kreeg ik een nieuwe gsm. De nieuwe gsm was qua afmeting veel groter dan mijn vorige gsm, dus het hoesje dat ik had gemaakt werd onbruikbaar.
gsm granny - 001

Ik wou dus een nieuw hoesje maken, maar het kwam er gewoon niet van. Ik had gewoon geen inspiratie.
Tot ik deze foto zag voor een ipod-hoes.

© eccomin
(http://www.flickr.com/photos/eccomin/)

Zo’n simpel idee, maar toch een trendy hoesje! 😀
Even in de wolletjes gedoken, haaknaald opgediept en voilà:

gsm granny - 002

Ik gebruikte Bergère de France Sport in Pimpernell voor het centrum en in Tatou voor de twee laatste rondes. Bij de laatste ronde hield ik de Bergère de France draad samen met een dunne katoendraad van DMC Petra cotton 5 in een goudgele kleur.

gsm granny - 003

Het hoesje bestaat, zoals je wel kunt zien, uit 4 simpele granny squares die ik volgens de join as you go methode samen haakte. Hierdoor is het hoesje luchtig genoeg om je ringtoon niet volledig te dempen. Daarnaast zijn die gaten ook handig om je koptelefoon aan je telefoon te schakelen zonder hem uit het hoesje te moeten halen 😀

gsm granny - 004

Ik vind het hoesje alvast geslaagd! En de gsm kan nu weer tegen een stootje 😉

Groetjes,
Charlotte

One Comment

  • Geesje

    Hoi Charlotte, dankjewel voor het delen, vind hem echt mooi, groetjes Geesje

%d bloggers vinden dit leuk: