Gebeurd

Vertalingen aanvragen

Zonet heb ik een nieuwe pagina aangemaakt waarin ik uitleg hoe jullie een vertaling voor een patroon kunnen aanvragen.

De laatste tijd krijg ik veel dergelijke vragen, dus dacht ik dat het wel handig zou zijn wat meer uitleg te geven 🙂

Een vertaling aanvragen

Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Charlotte

2 Comments

  • sneksniltje

    Hoera !Stuiterdestuiter ! Ik haak figuurlijk af als ik een tof patroontje vind maar dat in een andere taal is. Mijn kennis van het engels is te zwak, en bovendien is het dan meestal nog niet duidelijk of het patroon amerikaans-engels of echt engels is, wat qua benaming van de steken direct een groot verschil is. Vreselijk verwarrend ! Dankzij jouw vertalingen heb ik al menige aminekopoezen gehaakt, wat me nooit gelukt zou zijn in een anderstalig patroon. Ik vind het super dat je dat wil doen.
    ’n vrolijke groet,
    sneksniltje