Gemaakt

Gekikkerd en wel

Goeiemiddag allemaal.

Vorige week was ik eventjes weg. Voor het werk moest ik naar een vergadering in het buitenland. Daardoor zat ik gans de week in Varese (Italië).

Varese collages

Dus als je mij een bericht hebt gestuurd en nog geen antwoord hebt ontvangen, dat was de reden. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren ^_^.

Ondertussen was het hier in België chaos, heb ik gehoord. Sneeuw, wind, file, treinleed,… Ben ik even blij dat ik dat gemist hebt (ook al waren de vergaderingen in Italië niet zo leuk). Hopelijk hebben jullie het allemaal ongedeerd doorgemaakt?

Soit, de reden waarom ik dit bericht schrijf is om jullie een update te geven van de ajour-sjaal waarover ik jullie mening vroeg. Zoals je uit de titel wel kunt afleiden, heb ik uiteindelijk beslist de ganse sjaal uit te halen en opnieuw te beginnen.
De tweede keer breide de sjaal inderdaad al wat sneller dan de eerste keer, maar toen ik opnieuw aan de vijfde herhaling van het patroon zat, telde ik slechts 29 steken meer, terwijl ik er 31 nodig had. Dedju! Ik had geen idee waar ik die steken verloren was, dus werd de sjaal voor de tweede keer helemaal uitgehaald.

En nu ben ik goed op weg (hout vast houden!) met de derde poging. Momenteel ben ik al verder dan bij de eerste keer. Ik heb namelijk al 10 herhalingen gebreid.

AS - 008b

Hopelijk loopt er niet opnieuw iets fout, want ik ben niet van plan het nog eens uit te halen. Ik voel me nog niet zelfzeker genoeg om slechts een klein beetje uit te halen, ik zie het gewoon (nog) niet. Dus als ik nu ergens mis, dan doe ik gewoon door, of vliegt de sjaal ergens in een hoekje 😉

Trouwens, ik vond het leuk te lezen dat mijn recentste brei-avontuur iemand geïnspireerd heeft om exact dezelfde sjaal te maken ^_^ .
Renée van A Lazy Beauty vond mijn kleine stukje sjaal er al zo leuk uit zien, dat ze in haar voorraad wol dook op zoek naar een geschikte wol. En tot haar grote plezier ontdekte ze dat ze exact dezelfde wol in haar bezitting had als diegene die ik aan het gebruiken ben 😀 . Haar vorderingen kan je hier lezen.

En nu ga ik nog wat breien 😉

Groetjes,
Charlotte

P.S.: Binnenkort verdwijnt “Google Reader”. Ik gebruikte deze reader om up-to-date te blijven met alle blogs die ik volg. Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe reader. Ik ga nu Bloglovin proberen 🙂 . Als je deze site ook gebruikt:
Volg mijn blog met Bloglovin

3 Comments

 • Ellen

  Charlotte
  Vervelend dat je iets moest uithalen, het had je blijven storen.
  Als je straks een ander mooi exemplaar hebt gebreid is dat het dubbel en dwars waard geweest….. na een tijdje hihi
  Wat ik nu zie is al weer heel mooi
  Succes
  Groetjes Ellen

 • Renée

  hihi ik kijk vandaag bij mijn stats, zie ik ineens veel meer views dan normaal. Wat leuk dat je me hebt genoemd! Jouw sjaal ziet er goed uit zeg! Ik heb hem ook al twee keer helemaal uitgehaald, met de yarnovers vind ik foutjes erg lastig te herstellen! Als je dan een rij uithaalt ben ik volkomen de draad kwijt. Bij mij gaat hij nu zover zo goed, zit op 26 repeats, pfff nog minstens 10 te gaan pffff 😉

 • kuchiimuchii

  Wat goed van je!! ziet er nu al mooi uit..ben erg benieuwd naar het eind resultaat

  ik heb 15 herhalingen nu af.. Hier en daar wat ‘life-lines’ gezet zodat ik niet helemaal alles moet uithalen als ik een foutje heb gemaakt..

  Succes & Liefs!