Gebeurd

Kerstmis 2012

Kerstmis 2012b

Hallo allemaal!

Eindelijk heb ik mijn foto’s van de kerstcadeautjes die ik dit jaar maakte van mijn camera gehaald en gesorteerd. Een aantal blogposts zijn dus in de maak 🙂

In bovenstaande foto zie je al hoe ik alle pakjes heb ingepakt, met uitzondering van het pakje dat in de winkel werd ingepakt (het zwarte, links).
De meeste pakjes werden ingepakt met gewoon bruin pakpapier en dan versierd met rode accenten, zoals linten, rijstpapier, servetbloemen, taartonderleggers en rood-wit keukenlint. Labeltjes werden gemaakt door een labelpunch uit goedkope kerstkaarten.
Niet alle pakjes bevatten handgemaakte spullen, maar meer over de inhoud in de volgende posts! Tot binnenkort!

Groetjes,
Charlotte

P.S.: In referentie tot mijn vorige post heb ik nog niet meer officieel nieuws.
Onofficieel kan ik zeggen dat het volume in mijn hoofd nog steeds laag is. Het is nog niet helemaal weg, maar het is dragelijk nu (eerder een ruis, dan een piep). Een pieptoon komt af en toe opsteken en ik heb al gemerkt dat deze inderdaad verband houdt met mijn nek. Als ik al te lang in dezelfde houding zit, gaat het volume omhoog. Mijn nek wat loswerken doet de erge piep weer verdwijnen, maar het ruisen gaat nooit helemaal weg. Momenteel is het kersenpit-kussen mijn beste vriend. Deze helpt enorm ter ontspanning.
Al bij al geloof ik nu wel dat het geluid verband houdt met mijn nek, dus ik ben nog hoopvol dat eens de nek helemaal in orde is, het geluid vanzelf zal weg gaan.
Soit, volgende dinsdag heb ik opnieuw een afspraak met de dokter over mijn nek en dan weet ik ongetwijfeld meer. De week daarna ga ik nog eens langs bij de oorarts.