Gebeurd

Stylecraft 2

Het pakje is bij de oma aangekomen en de sjaal is van eigenaar gewisseld 😀 .

De meme was wreed content met haar nieuwe sjaal. Meteen al probeerde ze alle verschillende methoden uit waarop ze hem kan dragen 😀
Jammer genoeg heb ik geen foto-in-actie kunnen nemen… Misschien later nog.

En voor de sjaal kreeg ik dit, plus nog het kleurtje waarvan ik te kort had, terug.

Dark Brown – Copper – Citron – Lemon
Soft Peach – Candy Floss – Pale Rose – Pomegrenate

Mijn Stylecraft voorraad telt nu zo’n 28 kleurtjes!! Ziet dit er niet fantastisch uit?

En met dit heerlijk beeld laat ik je voor vandaag 😉

Groeten,
Charlotte

6 Comments

  • Elly Geenjaar

    wat een mooie bolletjes Charlotte, waar koop je die en is het katoen of acryl. Heel erg mooi

  • Isabelle

    Voila verkocht dankzij jou, ben ook mijn eerste wol gaan kopen naar aanleiding van al jouw kleurtjes ;))

  • Isabelle

    Ik wil je alleen een hele, hele grote dank u komen zeggen, mijn Stylecraft wol is toegekomen en heb de eerste rij van mijn babydekentje af. Dit is echt gewoon geweldige wol, zo zacht zo mooi voor een acryl wol, ik ben nog vrij nieuw in het haken, sinds september pas en ik gebruikte tot nu toe heel goedkope wol, die ook mooi uitviel. Maar deze is echt een hemel van verschil!!! Ook de site van Deramores is gewoon om te kwijlen 😉 moet me nog wat inhouden maar daar komen nog bestellingen van 😉 Ik heb van iedere kleur wel twee bolletjes besteld omdat ik bang was van te weinig te hebben, maar ik voel al aan dat dit kraamcadeautje niet alleen uit een dekentje zal bestaan, ik ga hier nog meer van kunnen maken. Echt bedankt voor de zeer waardevolle tip!!!