Gemaakt

Een kleine overwinning!

Vandaag een kleine overwinning geboekt op het eeuwige-WIP project, het iets-moois kussen.
EINDELIJK zijn alle vierkantjes af! 40 bloemetjes, 5 kleurtjes, eindelijk gereed om omgevormd te worden in een kussen!

Ik zweer je, ik dacht dat het allerlaatste vierkantje vervloekt was. Niet minder dan 5 keer heb ik die opnieuw moeten maken. Telkens wanneer ik bijna euforie kraaide, bleek dat ik of een bloemblaadje te veel of te weinig had. *zucht* Het desbetreffende vierkantje is een paar keer in een colère tegen de muur beland :blush:
Ziehier één van de misbaksels:

Het ziet er niet echt als een misbaksel uit. Vandaar dat ik bijna rond was met de grijze ronde toen ik de fout ontdekte: Er zijn verdorie maar 7 bloemblaadjes in de eerste ronde i.p.v. 8 🙁 . En dit heb ik niet één keer, maar 5 keer meegemaakt, weliswaar in verschillende stadia van het vierkantje, maar toch. Ik denk dat ik, naast het gooien, ook een paar keer geschreeuwd heb. Uit frustratie en boosheid op mezelf.

Maar soit, ze zijn ein.de.lijk af! :hoera:

Overlaatst kocht ik ook deze knoopjes, dus nu kan ik echt het kussen afmaken! Ik kan niet wachten om het resultaat te zien!

4 Comments

  • Charlotte

   Haha, ja, hoor, ik vind haken nog steeds leuk. Maar soms, zo héél soms, kan het verdomd frustrerend zijn. Vooral als ik door mijn onoplettendheid steeds maar weer dezelfde fout maak 😉

   • Marga

    Dat is waar, zo zit ik met golf haken. Dat krijg ik niet voor elkaar en ja, dan wordt er wel eens een haakwerk in de hoek gegooid. Maar, het blijft leuk!

 • Mijn Tijdverdrijf

  De bloemen zijn wel mooi geworden hoor. En ja…ik heb ook wel eens frustratie’s als het weer eens niet wil lukken. Geeft nix een paar keer schreeuwen en weer doorgaan. hahaha.
  Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Groet, Agnes.