Geen categorie

Patroon: De kleine, wijze uil

Na héél lang twijfelen wat ik nu zou doen, heb ik toch besloten om het eens te wagen: Het patroontje voor de meest populaire uil uit mijn uilenpost is vanaf vandaag te koop!

   

Aangezien ik geen webwinkeltje heb en het momenteel een beetje teveel tijd zou vragen om er eentje op te starten, heb ik besloten gebruik te maken van de diensten van Ravelry.
Ravelry biedt de mogelijkheid om PDF patronen online te verkopen, waarbij bij de aankoop onmiddelijk een download link beschikbaar is om het patroontje te downloaden. Je hoeft dus bij de aankoop niet wachten tot ik online ben en je het patroontje mail 😀 !
Hieronder zie je een voorbeeld van het aankoop venster in Ravelry (dus nadat je op “buy it now” hebt geklikt):

Het patroon kost slechts €2 en bestaat uit een PDF-bestand van 13 pagina’s met heel veel foto’s en uitleg. Als je het patroontje wenst aan te schaffen, klik dan op onderstaande foto om naar de aankoop pagina te gaan!

Alvast bedankt!

Groetjes,
Charlotte