Gebeurd

Foto’s niet meer zichtbaar

Edit: De foto’s zouden nu weer zichtbaar moeten zijn. Ik heb een maandje betaald voor de foto-service. Nu heb ik een maandje tijd om uit te zoeken wat ik zal doen 🙂


Misschien is het je al opgevallen, maar de foto’s op deze blog zijn momenteel niet meer zichtbaar. Dit werd vandaag onder mijn aandacht gebracht door een lezer van de blog (mijn dank, trouwens!).

Al de foto’s die op de blog verschijnen, worden online opgeslagen in mijn gratis Photobucket account. Omdat de account gratis is, is er een maandelijks limiet op het downloaden (of bezichtigen) van de foto’s. Normaal moet de toegestane bandbreedte meer dan genoeg zijn (10 GB/maand) voor een blog (allé dat veronderstelde ik toch), maar blijkbaar wordt mijn blog toch veel meer bekeken dan ik zelf eigenlijk besef (Joepie! Super dat jullie deze pagina zo leuk vinden! Ik voel me héél vereerd 😀 ). Dus daarom heb ik voor deze maand (en we zijn nog maar de 9de! Jawadde!) de toegestane bandbreedte al overschreden.

Ik ga nu op zoek gaan naar een haalbare oplossing voor het probleem.
Ik denk dat de gemakkelijkste manier – zonder alle foto’s te moeten verhuizen naar een andere host – zal zijn om voor de rest van deze maand te betalen voor de photobucket account. Daarna zal ik moeten beslissen hoe ik verder zal gaan: blijven betalen of een andere plek zoeken.
Ik speelde al een tijdje met het idee om van deze blog een echte, onafhankelijke website te maken, maar had nog geen onmiddelijke plannen. Misschien dat ik hierdoor toch het idee wat concreter zal moeten uitwerken?

Moest iemand ondertussen een ander / beter idee hebben, ik hoor het graag!
Ik vraag me ondertussen ook af wat diegene onder jullie met een eigen gratis blog doen? Waar slaan jullie je foto’s op en hebben jullie ooit problemen?

Voorlopig wil ik jullie dus vragen om nog eventjes geduld te hebben tot alles terug op zijn plooi valt!

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

 • esther

  Ik heb een blog op blogger en heb nog nooit problemen gehad met de foto’s.
  Nu denk ik dat mijn blog minder bekeken wordt dan die van jou.
  Maar ik hoef ook niet de foto’s ergens op te slaan hij haalt het gewoon van de comp.
  Heel veel succes met het zoeken naar een oplossing.
  groetjes esther

 • Angélique

  Ik heb mijn foto’s op Picasa staan en heb nog geen problemen gehad. Nu maar hopen dat dat zo blijft…. Succes!
  (ziet er overigens wel heel kaal uit zo…)

 • Magda

  Bij Blogger en Weblog.nl sla je de foto’s op de site zelf op en hoef je niet extra te linken.. dit is waarschijnlijk een nadeel van wordpress dat je dat hier niet kan..

  Enne.. ik ben ook één van je volgers!.. boeiende blog om te volgen!!!..

  Een fijne avond! Magda_Aurora

 • Thea Versteeg

  kunt u mij aan het hello kitty(klein) helpen ik wordt steeds naar deze site doorverwezen maar ik kan hem niet vinden.
  Ik hoor graag van u mijn dochter zou u heel erg dankbaar zijn
  groetjes thea