Gemaakt

Terug thuis

Hallo allemaal! Ik ben terug thuis van mijn reis naar Groot-Brittanië. Het was fantastisch! De natuur daar is ongelooflijk mooi. Ik heb me fantastisch geamuseerd en ben eigenlijk een beetje triest dat het al voorbij is.
Maar, thuis komen was ook leuk hoor ;). Niks slaapt beter dan je eigen bed 😀

Op reis heb ik niet gehaakt. Was niet echt handig om wol en haaknaalden mee te sleuren, terwijl de valies al bijna 20 kg woog en ik die om de drie dagen naar en andere locatie mocht versleuren. Dus niet gehaakt op vakantie, zou er trouwens ook de tijd niet voor hebben gevonden 😆 , maar ik heb wel nog een kleinigheidje dat ik haakte voor mijn vertrek, maar wat ik hier nog niet getoond heb.

Het is een variatie op mijn Phat Cat. Dit zijn de originele katjes:

Later maakte ik, als een probeerseltje, een gekleurde versie van de Phat Cat, namelijk de marine Phat Cat:

En deze maakte ik net voor mijn vertrek; een Phat Pig:

  
  

Het is een wit varkentje geworden met een roze kersenbloesemthemaatje, want wie varken zegt, zegt toch ook kersen 😯 ? Whatever 😉

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: