Contact

Heb je een vraag of gewoon zin om me te contacteren? Vul dan onderstaande formulier in om me een mailtje te bezorgen of stuur gewoon rechtstreeks een mailtje naar charlotte [at] charami [dot] com!

Verwacht echter niet stante pede een antwoord. Ik verlies de dingen soms wel eens uit het oog, dus het kan wel eens zijn dat je een paar dagen (*ahum*weken*ahum*maanden*ahum*) moet wachten.

Tot lees! 😉

Het contactformulier is tijdelijk uitgeschakeld.
Als je me wil contacteren, laat dan gerust een berichtje na of mail me rechtstreeks via het bovengenoemde mailadres

14 Comments

 • Marjan van Eenennaam

  Hoi, ik heb op internet een patroon gezien van een realistische kat. Ik denk dat je die wel vindt als je dat intypt op internet. Het is halen e;het is een grijze kat op verpoten staande. Ik wou het patroon kopen, maar dat lukt niet. Het blijft steeds hangen op een wachtwoord dat anders niet nodig is. Ik heb van alles geprobeerd. Nu is mijn vraag zou jou het wel lukken. ? Het is denk ik Engels , het is maar een vraag en misschien lukt het jou, dan betaal ik het je terug en heb jij ook het patroon. En zou je die kunnen vertalen? Nou dat zijn zomaar 2 vragen… ik hoor het wel. Misschien heb je ook een patroon van zo’n realistische kat? Zou kunnen kat staat bij Ravelry
  Liefs vsn mij Marjan van Eenennaam

 • Marianne

  Hi Charlotte,

  Allereerst bedankt voor dit Gave patroon. Ik ben een proeflapje aan het maken van de zeemeerminstaart, maar ik loop vast bij rij 4. Na de eerste keer de herhaling te doen
  * [(1STK+picot) x6] in ruimte van 1 losse; (1STK+1L+1STK) in ruimte tussen 2e en 3e stokje *
  volgt bij mij daarna vier stokjes op rij, in welke ruimte moet ik dan verder haken? Want daar zit geen losse tussen. En ook niet de open ruimte tussen 2 en 3. Of heb ik daar in de derde rij een fout in gemaakt?

  Hopelijk kan je mij verder helpen.

  Groet,
  Marianne

 • Carmen

  Hello,
  the Meermaid blue/green project is beautiful. Can I please get the instructions in German or English.
  Thank you for the effort.
  Kind regards
  Carmen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: