Gebeurd

Melding!

Bij blijven met alles hier op de site is niet altijd even gemakkelijk.
Vroeger lukte het me beter om kort op de bal te spelen, maar tegenwoordig ben ik echt traag. Als je mij dus een mailtje hebben gestuurd en nog geen antwoord kreeg of je wacht al maanden op een vertaling die ik je beloofde, geen zorgen ooit kom ik er wel, maar niet zo snel als verhoopt. Dringende vertalingen doe ik niet, en al zeker niet de patronen van Mala-Design! Wat een monsters zeg!.
Dus ja, geduld is het hoofdwoord hier.

Daarnaast moet ik ook nog even melden dat er in het begin van dit jaar wat problemen zijn geweest met mijn e-mail. Een ganse periode – ik vermoed van eind januari tot eind maart/begin april – zijn er geen mails binnen gekomen. Het probleem zou nu opgelost moeten zijn en sommige verloren mails lopen nu pas binnen, maar ik kan niet zeker zijn dat ze nog allemaal terecht zullen komen. Moest je nog steeds geen antwoord hebben gekregen op je vraag en je stuurde je mail in de bovengenoemde periode, stuur me dus gerust een tweede mailtje, want de kans is groot dat ik je bericht nooit zag!

Nog een prettige dag!

Groetjes,
Charlotte

One Comment

  • Bernadette

    Soms heb je dat zo hé, dat alles een beetje te veel wordt. Je begint aan iets, maar voor je het weet, neemt het zoveel tijd dat het je een beetje over het hoofd groeit. Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft. Dus voel je maar niet schuldig hoor, neem eens diep adem, zet alles eventjes op een rijtje en focus je vooral op wat ECHT belangrijk is in het leven. Zo komt het allemaal wel goed terecht.
    Succes