Vertaling: Neila de Koala © Dawn Toussaint


De fantastische Dawn Toussaint verwent ons regelmatig met gratis patroontjes in de vorm van een CAL (Crochet ALong). Men spreekt over een CAL wanneer verschillende mensen tegelijkertijd aan een zelfde patroon werken en mekaar tonen hoe ze vorderen. Dawn Toussaint heeft hiervoor speciaal een Ravelry groep opgericht, waar je zelfs suggesties kan doen voor nieuwe patronen!

Deze schattige koala dateert alweer van de CAL van mei vorig jaar, maar ik dacht dat een vertaling nog steeds welkom zou zijn 😀 . Veel plezier er mee!

>>> Download Vertaling van Neila © Dawn Toussaint  <<<

8 thoughts on “Vertaling: Neila de Koala © Dawn Toussaint

  1. britt

    hoi, ik ben britt, ik ben 12 jaar oud en ik hou heel erg van haken! Je hebt echt hele leuke dingetjes! beankt voor het mooie en goed uitgelegde patroon, ik ga hem zeker gebruiken, met schapenwol. dat heb ik gekregen van mijn oma. ik denk dat ik hem uit eindelijk aan de stichting voor roemeense kinderen geef. Bedankt!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.