Gebeurd

Welkom, welkom!

Welkom op mijn nieuwe adres! Ik ben héél blij dat jullie mij willen volgen naar deze nieuwe plek op het wereldwijde web! 😀

Het zat er al een tijdje aan te komen eigenlijk en het heeft jammer genoeg langer geduurd dan ik zelf had verwacht om alles op punt te stellen (ik kocht het domein al op 11 januari aan!), maar hier is dan eindelijk de nieuwe site!

En, en? Wat vinden jullie er van?

Ik heb alles zelf ontworpen en zelf gecodeerd (voor ik helemaal into haken was, was ik helemaal into webdesign). Ik ben er eigenlijk wel een beetje trots op 😉 .

Kijk gerust even rond.
Alles wat op mijn andere blogs (zowel charami.wordpress.com als charaminl.wordpress.com) te vinden was is ook hier te vinden, dus beide oude blogs kan je verwijderen uit je favorieten en leeslijst en vervangen door de nieuwe URL.
Je kan je ook hier opnieuw via e-mail inschrijven (zie zijkolom) om telkens een berichtje in je mailbox te krijgen wanneer iets nieuws wordt gepost. Zo ben je zeker dat je niks mist 🙂

Moest je iets ontdekken dat toch niet helemaal goed lijkt, laat dan maar gerust een berichtje achter hoor! De kans is groot dat ik iets gemist heb, want het was alweer een tijdje geleden dat ik een blog van nul ontwierp, allemaal dankzij het haken 😉

En dan nog een laatste oproep, om de nieuwe blog een goede start te geven, wat willen jullie hier nog zien? Waar zit je op te wachten? Laat maar een berichtje achter!

Groetjes,
Charlotte

21 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: