Gebeurd

Gelukkig Nieuwjaar!

Lieve lezers, volgers, bezoekers,

Graag had ik jullie allen van harte bedankt voor het afgelopen jaar. Dank je voor alle leuke berichtjes, adviezen, ideeën en complimenten. Dankzij jullie blijf ik deze blog volhouden 😀 .
Dit afgelopen jaar evolueerde deze website naar mijn volwaardige blog, terwijl hij voordien enkel diende voor vertalingen. Intussen ligt mijn Engelstalige blog er verlaten bij, maar ik zie mij deze niet meer opnemen. Het is zoveel leuker om in je eigen taal te bloggen 😉 . Ik hoop dan ook dat ik het nog lang mag volhouden.

Ik wens jullie van harte een spetterend Nieuwjaar, vol geluk, gezondheid, liefde en natuurlijk creativiteit!

Vele groetjes,
Charlotte

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: