Gebeurd

De draad weer oppakken

Het lijkt moeilijk te geloven dat 2019 voorbij is en we al 2020 zijn, begod! Nog moeilijker kan ik geloven dat het ei zo na een jaar geleden is dat ik blogde.

2019 was niet echt mijn jaar. Er zijn dingen gebeurd waar ik hier niet te veel woorden aan vuil wil maken, maar die er wel voor gezorgd hebben dat ik hier plotseling ben verdwenen. Soms kriebelde het wel om te schrijven en delen, maar dan ontbrak tijd of inspiratie of plaatste ik een foto op instagram.

Ook liet ik me wat leiden door mijn perfectionistische zelf, want hoe pik je de draad terug op, zonder oude koeien uit de gracht te halen?
Bijvoorbeeld, toen ik hier verdween was ik eigenlijk net bezig met mijn eindejaarsoverzichten van 2018. Ik heb nog tal van concepten staan, die er nu al lang niet meer toe doen. Het resultaat was dat ik weer wachtte en weer verstreek tijd en die wachtende concepten werden nog meer achterhaald. Totdat we nu werkelijk een jaar verder zijn.

En een nieuw jaar komt traditioneel met voornemens. En alhoewel ik vermijd om al te diep in die valkuil van onhaalbare voornemens te vallen, is er toch een voornemen waar ik graag werk van maak: opnieuw beginnen bloggen.

Dus bij deze, hallo, hier ben ik weer en ik doe gewoon verder met wat ik laatst liet liggen, maar dan voor een jaartje later.

Ah ja, en ook nog aan allen een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Groetjes,
Charlotte

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: