Gemaakt

Truitje voor de June jurk – Tadaah

Was het gemeen van mij om jullie overlaatst op jullie honger te laten zitten over het resultaat van het truitje? Dan maak ik dit hopelijk nu helemaal goed!

Hier is ie dan, helemaal af en zelfs al een beetje pluizig van het overmatig dragen. Want ja, ik heb dit truitje al veel aan gehad, niet enkel voor op mijn June jurk.

Maar ik vermoed dat jullie eens gans de outfit, de June jurk en het truitje, samen willen zien?

  

Dit is het truitje over de jurk met de knoopjes dicht. Rechts zie je het mooie kantwerk op de rug. Echt zo blij dat ik dit extra accent nog heb toegevoegd.

De knoopjes zijn trouwens grijze parelmoer.
Ik had hier in de buurt verschillende shops en kringwinkels afgezocht naar knoopjes die zouden passen, maar vond niks dat ik mooi vond. Uiteindelijk kocht ik vrij last minute deze knoopjes op Etsy (de winkel waar ik ze kocht bestaat ondertussen blijkbaar niet meer) en vond ze perfect!

  

Maar ja, zelfs met de perfecte knoopjes draag ik het truitje eigenlijk wel vaak gewoon zoals hier linksboven, gewoon open. Zowel open als gesloten vind ik dat je alle mooie elementen nog goed ziet.
Rechts zie je dan mooi het kantwerk in de mouwen. Ik ben daar echt verliefd op. Vind het zo mooi en elegant staan. Maakt van een saaie grijze trui toch nog een feestelijk pronkstuk.

En wat vinden jullie? Was het uiteindelijk al dat reken en telwerk waard?
Ik vind alvast van wel en ergens kriebelt het wel om me nog meer aan zo’n experimenten te wagen!

Groetjes,
Charlotte

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: