En dan had Janne nog een verjaardagsfeestje

Ik vertelde al dat Jannekes verjaardagsfeestje werd uitgesteld en dat ik dan speciaal langs ging op de dag van haar verjaardag om haar cadeautjes te geven.
Haar feestje ging uiteindelijk door eind juli en ik had nu niet meteen gepland om nog een cadeautje speciaal voor het feestje mee te nemen. Ah ja, ze had al zo veel gekregen. Maar ja, naarmate de datum van het feestje naderde vond ik het nu toch maar zielig om met lege handen toe te komen, dus besloot ik om nog eens wat te oefenen op de naaimachine. De rokjes die ik nog in de naailes had gemaakt waren in goede aarde gevallen en rokjes, die komen altijd van pas. Dus ik ging eens zelf, zonder hulp van de naailes, een rokje in elkaar steken.

Het principe had ik wel al in mijn hoofd, maar ik besloot toch nog eens wat rond te kijken op het internet.
Op hetzelfde YouTube-kanaal waar ik de uitleg voor de pennenzak vond, stond ook een filmpje voor een eenvoudig rokje.
En eenvoudig was het! Ik heb hier een stapeltje stofjes van 50cm liggen, dus geen meet en knipwerk. En in een haai en een draai zat het in elkaar!

Jammer dat ik niet meer van dat stofke heb, want vind het wel een schoontje. Helemaal Janne!
En ook dit rokje viel in goede aarde en is al meermaals gedragen! Toch altijd leuk om te zien dat de kindjes kleertjes dragen die ik heb gemaakt ^_^ Zo blijf ik ook altijd plannen om nieuwe te maken ook 😉

Groetjes,
Charlotte

2 thoughts on “En dan had Janne nog een verjaardagsfeestje

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.