Gemaakt

Die keer dat ik rozen probeerde maken uit klei

Een tijdje terug zei ik al dat ik helemaal in de ban ben van de schitterende creaties die mensen maken uit klei en dat ik het ook eens wou proberen. En laatst in de Action zag ik dat ze modelleerklei verkochten tegen een belachelijk lage prijs. Klei die gewoon aan de lucht droogt en dus niet hoeft gebakken worden
Dus ja, waarom niet, ik probeerde het even.

Klei poging 1

De klei van de action is grijs, zoals de klei vroeger op school, maar dan minder hard om te kneden. Ik moest er wel even aan wennen, maar uiteindelijk maakte ik met een klein deel van de klei deze 5 roosjes. De laatste is de mooiste vind ik 🙂
Het schilderen, daar moet ik nog over nadenken. Ik probeerde op 2 van de roosjes wat nagellak uit en dat lukte wel.

Leuke eerste poging en heb nog voldoende klei om nog te oefenen. Alleen weet ik niet meteen wat te maken met deze grijze klei. Iemand ideeën?

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: