Uitgelegd

3D inzicht

Om kledij zelf te maken helpt het wel enig 3D inzicht te hebben. Als je, net als ik, totaal geen dergelijk inzicht hebt, dan helpen schaar en papier πŸ˜€

De bolero die ik nu aan het maken ben bestaat uit slechts 10 vierkantjes. Toen ik dat eerst las, dacht ik, “Da kan nie.” Maar dat kan dus wel blijkbaar πŸ˜‰ . De enige instructie in het patroon voor de assemblage is deze tekening.

assemblage

Nu dat ik het al weet is het eigenlijk super-evident, maar mijn initiΓ«le indruk was toch :eyebrow:
Soit, als ik met zo’n probleem zit neem ik meestal potlood, papier en schaar. Helpt bij het visualiseren.

10MB - 010
10MB - 011

10MB - 012

10MB - 013

En als ik het dan nog niet snap, dan snelt papieren manneke ook nog te hulp.

10MB - 014

10MB - 015

10MB - 016

Frank Euro gevallen? Bij mij is hij goed neergedwarreld πŸ˜‰

5 Comments

  • Miriam Klaassen

    Ik ben ook begonnen maar speel een beetje “vals” want de basisvierkanten had ik al. Alleen een extra rand haken en daarbij meteen assembleren dat is natuurlijk niet heel veel werk. Zodat ik al bij het negende vierkant ben. Overigens komt er nog wel een rand omheen, al weet ik nog niet welke.

    Bedankt voor het patroon, want op de site van Jessica Tromp staat zoveel dat ik verdwaal.

    Groeten, Miriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: