Geïnspireerd

Patronencollectie: Herfst

De tweede patronencollectie staat helemaal in het teken van de HERFST.
Dit vereiste toch wat zoek werk, want wat hoort bij de herfst? Toen dacht ik terug aan mijn tijd in de lagere school. Wat deden we als het herfst werd? Juist, naar het bos trekken om blaadjes, kastanjes, eikels te verzamelen! In met deze herinneringen in het achterhoofd stelde ik deze collectie samen.

patronencollectie 2

  1. Deze lieve eikeltjes van PlanetJune zijn heel gemakkelijk te maken. Het patroon vind je op haar website!

  2. Ze zullen dit jaar weer welig de voordeuren gezelschap houden: de pompoenen. Met dit patroontje van Evil Widgets kan je zelf een kleine pompoen haken.

  3. Deze hoorn des overvloeds vol herfstige siergroenten is een patroon van Lionbrand. Je kan het hier gratis downloaden, mits je aangemeld bent op de Lionbrand site.

  4. Wil je je tafel versieren met kleurige herfstblaadjes, maar wil je geen echte vieze bladeren binnen halen? Maak er dan zelf met het patroon van Linda Permann.

  5. Wat zegt nu beter herfst dan een paddenstoel? Deze vliegenzwam kan je zelf maken voor je sleutelbos met het gratis patroon van OrangeFlower.

  6. Kastanjes bij de vleet in de herfst. Het patroontje voor deze paardenkastanje kan je hier vinden.

  7. Ook al vieren wij geen Thanksgiving met gevulde kalkoen, gewoon voor de kleuren leek het mij toch gepast een kalkoenpatroon bij deze collectie te voegen. Hannah Kaminsky’s patroon kan je hier vinden.

  8. De pompoenkoning, een gratis patroon door K4TT, te vinden op haar website.

  9. En last but not least, een herfstkrans met vogelverschrikker, pompoen en spin van Free Patterns. Het patroon kan gratis gedownload worden, mits inschrijven (gratis) op de site.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: