Smurfen

De wereld is helemaal zot van deze blauwe (Belgische 😉 ) mannekes, dus besloot ik dat ik graag ook eentje zou willen maken.
Ik begon hiermee vorige zondag en heb er vanavond nog wat aan doorgewerkt. Hij is nog verre van af. Zijn muts moet nog wat aangepast worden, zijn benen ook, en ik moet nog bekijken hoe ik zijn armpjes wil maken. Maar al in al ben ik content met hoe het er nu al uitziet 😀

  

11 gedachten over “Smurfen

 1. Esther

  wat een schitterende smurf wordt dat.
  idd de muts lijkt nog niet zo maar de rest vind ik al helemaal super.

 2. annette

  hoi.

  hier een nieuwe volgster. ik vind ze echt geweldig.
  ga zo door je maakt echt mooie dingen.

 3. Els En Seppe

  Wij hier vinden jou smurfje toch al erg geslaagd! Mijn zoon zou graag ook zo eentje hebben. Kun jij ons wat info geven hoe we dat moeten aanpakken.

Reacties plaatsen niet mogelijk.