Gemaakt

Marine Phat Cat

Eventjes een snel bericht om jullie een variatie te tonen van mijn Phat Cat.

Deze zit eigenlijk al twee maanden in mijn kast. Ik vond hem nog niet af omdat hij nog geen staart heeft. Ik was héél hard aan het twijfelen wat ik nu moest doen voor de staart?? Nu heb ik eindelijk beslist dat hij geen staart nodig heeft. Ik vind hem zo eigenlijk best af 😆

Ik hou heel veel van de mariene stijl. Ik hou van de combinatie donker blauw – rood – wit – licht blauw (zie maar naar mijn hexagon tas 😉 ). Hou ook van streepjes. Dus het idee voor een Phat Cat in marine stijl was geboren.

Hier zie je de initiële schets:

En het resultaat:

   

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: