Marine Phat Cat

Eventjes een snel bericht om jullie een variatie te tonen van mijn Phat Cat.

Deze zit eigenlijk al twee maanden in mijn kast. Ik vond hem nog niet af omdat hij nog geen staart heeft. Ik was héél hard aan het twijfelen wat ik nu moest doen voor de staart?? Nu heb ik eindelijk beslist dat hij geen staart nodig heeft. Ik vind hem zo eigenlijk best af 😆

Ik hou heel veel van de mariene stijl. Ik hou van de combinatie donker blauw – rood – wit – licht blauw (zie maar naar mijn hexagon tas 😉 ). Hou ook van streepjes. Dus het idee voor een Phat Cat in marine stijl was geboren.

Hier zie je de initiële schets:

En het resultaat:

   

6 thoughts on “Marine Phat Cat

 1. Coby kammeraat

  Ik vind je kat echt ontzettend leuk, wat betreft de kleurstelling helemaal niet maar qua uitstraling, doet-ie me denken aan de rode kater van Jan,Jans en de kinderen.
  Groetjes

  Reageren
 2. sofie

  Heel schattig en zo mooi…
  Ik hoop dat ik binnekort ook zo van die figuurtjes kan maken mits veel oefenen 😀

  Grtjs
  Sofie

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.